Detta är Malmös Måleritjänst AB

Välkommen till Malmös Måleritjänst AB! Vi utför tjänster i Malmö men även runt om i hela Skåne. Hos oss hittar du målare som har stor erfarenhet inom branschen och även våra lärlingar som har stor passion för att leverera det bästa för våra kunder. Våra målare är experter inom området och strävar alltid efter att vara bäst. 2017 var vi finalister i Årets Hantverkare i Sverige vilket är något vi är mycket stolta över. Vi är ett mindre företag som älskar att måla och hjälpa våra kunder! Här är inget jobb för stort eller för litet, och vi utför arbeten för både privatpersoner och företag.

Målerifirma i Malmö med fokus på våra kunder

Vårt mål här på Malmös Måleritjänst AB är att göra din vardag enklare och ditt hem mer färgglatt. Vi tror starkt på att ny färg i ditt hem både kan öka värdet på ditt boende, men även ditt välmående. Våra målare har erfarenhet av att måla både stora hus och mindre rum. Alla våra projekt utförs med hög kvalitet och vi avslutar aldrig ett jobb om du inte är nöjd.

Kontakta oss för mer information

Vi på Malmös Måleritjänst AB kan erbjuda dig en kostnadsfri offert och även ge dig rådgivning om ditt projekt. Om du vill ha mer information om våra tjänster är du varmt välkommen att kontakta oss för mer information. Vi hjälper dig från start till slut med ditt projekt och vi garanterar att du kommer att bli nöjd!