En målare som både vänder sig till privatpersoner och företag

Om du letar efter en professionell, pålitlig och vänlig målare har du hittat rätt. Hos oss står alltid kunden i centrum och vi följer alltid dina visioner för målandet i ditt hus eller på ditt kontor. Vi tar oss an alla sorters projekt för både privatpersoner och företag. Inget projekt är för stort eller för litet för oss; vi tar oss an stora hus, små lägenheter eller målning av badrum. För oss är det viktigt att du är nöjd och vi lämnar aldrig ett arbete förrän det lever upp till dina förväntningar.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder bland mycket annat följande tjänster:
⦁ Invändig målning
⦁ Tapetsering
⦁ Målning av nybyggnationer
⦁ Utvändig målning
⦁ Underhållsmålning
⦁ Övrig målning


När vi utför ett arbete åt dig är vi mycket noggranna från början till slutet av projektet. Våra målare förstår hur viktigt det är att göra ett noggrant förarbete i ditt hem för att färgen ska hålla i många år framöver. Vi hjälper dig med att fullfölja dina visioner för ditt projekt och arbetar alltid tillsammans med våra kunder för bästa resultat. För oss är målning inte enbart vårt arbete men även det vi brinner för.

Kontakta oss för att påbörja din målning

Våra målare är erfarna inom branschen och vi hjälper dig att göra dina drömmar till verklighet. Om du vill ha mer ingående information om våra tjänster är det bara att kontakta vårt vänliga team för hjälp. För oss är det viktigt att ha ett bra förhållande till våra kunder och därför kan du alltid förvänta dig personlig service.